3. tematika megnyitó – Győri Ütőegyüttes

WHB

„A West Hungária Bau Kft. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú, piacvezető építőipari vállalkozása, amely kiemelt figyelmet fordít a hazai kulturális élet támogatására, különösen, ha Győrről van szó, hisz helyi vállalkozásként nekünk is szívügyünk Győr. Egyrészt ezért is örültünk a megkeresésnek, hogy támogassuk a győri jubileumi év egyik kiemelkedő programsorozatát, másrészt így lehetőségünk van megmutatni, hogy az építőipar és a kultúra mennyire nem áll távol egymástól, sőt…!

Az építészet kővé vált zene – mondta Goethe, most pedig zene fakad az építőipar / építészet legalapabb munkaeszközeiből. Ennél szebb metaforája nem is lehetne a két terület közös maradandót alkotásának.”

MIB

Értéket képviselünk, értéket teremtünk. Nem véletlenül ez az MIB Invest Group filozófiája. Cégünk minden egyes hazai és nemzetközi projektben, beruházásban az innovációt és a fejlődést tartja szem előtt. Korszerű építészeti megoldásokkal, megújuló energiák hasznosításával járulunk hozzá környezetünk védelméhez. Drónfejlesztéseinkkel segítjük a korszerű, környezetkímélő mezőgazdasági és ipari technológiák elterjedését.

A mai estére egy különleges, általunk a nemzetközi piacokon forgalmazott, újrahasznosított alumínium dobozba csomagolt üdítő itallal készültünk. A Regenera egy vitaminokban gazdag, gyógynövény kivonatokból készülő funkcionális ital, amely hozzájárul a szervezet optimális működéséhez, jótékonyan hat a közérzetre és az immunrendszert is erősíti.

CARDO

A Cardo Kft. az alvás szakértőjeként mindent gyárt, ami a tökéletes alváshoz kell: matracokat, ágyakat, kanapékat, ülőgarnitúrákat, alvással kapcsolatos kiegészítőket. A koncerten a teleszkópos ágyban lévő gázteleszkópokat, egy éjjeliszekrényt és falábakat, illetve díszpárnát használunk fel a zenéléshez! Fogadják sok szeretettel!

XMEDITOR

Az X-Meditor a régió meghatározó, több évtizedes múlttal rendelkező, 100 %-ban magyar tulajdonú, kreatív ügynöksége.

MIINDEN AMI KOMMUNIKÁCIÓ, AMIBEN A KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÖSSZEHANGOLÁSÁVAL TEREMTÜNK ÉRTÉKET: Elkészítjük a tartalmat, azt megfelelő desingba helyezzük, majd megmutatjuk online és offline platformokon egyaránt. Ezt még kiegészítjük rendezvénnyel, így a lelkes, dinamikus csapatunkkal egyedit alkotunk Önöknek!

Ez a rackszekrény reprezenltálja elsősorban a rendezvényszervezés területünket. Önök számára a legismertebb referenciánk a Széchenyi Open Art Night. Fogadják továbbra is olyan szeretettel, amilyen odaadással, munkával csapatunk hónapról-hónapra dolgozik rajta!

DANA

Egy differenciálmű, amely a Dana Hungary Kft. Light Vehicle gyáregységében készül, prémiumkategóriás személygépjárművekbe. A csúcstechnológiás fogaskerékgyár 2019-ben kezdte meg működősét, ahol a differenciálművek mellett kúpkereket is gyártanak.

INNOVATIV GROUP

Innovativ Group szimbolikus „hangszere” reméljük, hogy ugyanannyiban hozzájárul az előadáshoz, mint amennyire Innovativ Group elsőséget jelentő elektromos kamionja hozzájárul a jövő építéséhez. „Megoldás itt van” – ahogyan látható is a molinón – logisztikában, raktározásban, szállítmányozásban.

SZESZGYÁR

„A 137 éves Győri Szeszgyár, városunk legrégebbi gyára és egyben ipartörténeti emlékhelye. A Budai úton található szeszgyár, alapítása óta jelentős szereplője a régió alkoholpiacának. A fő tevékenysége az extra neutrális alkohol és víztelenített szesz előállítása és értékesítése. A Győri Szeszgyár beszállítója a nagy magyar és a régió gyógyszergyárainak, valamint jelentős vegyipari és kozmetikai cégeknek, továbbá 2013 óta palackozott termékek gyártásával is foglalkozik. Mára évente több millió liter mennyiségben értékesíti ezen termékeit a hazai áruházláncokban.

Győr legrégebbi gyára ma is eredeti helyén működik úgy, ahogyan az alapítók óhajukat az alapkő letételekor a gyárkémény alapzatába elhelyezett írásukban megfogalmazták:

„Kívánjuk, hogy ezen alapkő évszázadokon át háborítatlanul helyén maradva, a gyártelep is változatlan tartóssággal rendeltetésének megfeleljen, és hogy úgy a részvényesekre, mind szinte városunkra és vidékünkre áldást hozó legyen. Úgy legyen!””

RÁBA

„A Rába kiemelt termékei a futóművek, de most olyan termékeket választottunk, amelyek jobban illenek a ma estéhez.

Két lemez alkatrészt, egy háttámlát és egy ülés lemezt, amelyek Magyarországon gyártott személyautókba épülnek be.

Szándékunk szerint ezek nagyszerűen szólnak majd…”

Annak el kellene hangoznia, hogy a futóművek a Rába elsőszámú termékei, de ezek jobban szólnak…

PORSCHE

A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. 28 éve foglalkozik Magyarországon új és használt gépkocsikkal.

Telephelyünk a Porsche Győr 1998-óta van jelen a városban Volkswagem Volkswagen haszonjármű, Audi, Skoda és a das Weltauto márkák forgalmazójaként és márkaszervizeként.

Ez a színpad túl kicsi lett volna hogy ha minden márkánkat és minden területünket képviseltetnénk, ezért bízva a győri Ütő Együttes tagjaiban- kérjük őket, hogy egy olajoshordóval és néhány alkatrésszel szólaltassanak meg kellemes dallamokat, amikkel szórakoztathatják Önöket.

 © 2022 • Open Art Night • ImpresszumAdatvédelem