Ajándék a 750 éves Győrnek

Az ország legnagyobb szabadtéri tárlata nyílt meg Győrben! A Széchenyi Open Art Night a pandémiás időszakban is reményekkel telve vállalkozik arra, hogy nem az embereket hívja a művészet szentélyeibe, hanem a művészetet viszi el az emberek közelébe.

Tűzfalak, homlokzatok várják, hogy szolgálhassák a célt, s hogy befogadható, élményszerű alkotásokkal örvendeztessenek meg minél több embert.

Tekintsünk ezekre úgy, mint üres festővásznakra, fotópapírokra. Töltsük meg őket izgalmas, érdekes, látványos és elgondolkodtató tartalommal!

A Széchenyi Open Art Night egy olyan kezdeményezés, mely lehetőséget ad úgy kimozdulni bezártságunkból, hogy nem kell kockára tenni saját, vagy mások egészségét. Ráadásul újszerű, modern, jövőbemutató megoldás arra, hogyan lehet a művészetet, a művészet értékeit tömegek számára is bemutatni.

Győr 2021-ben ünnepli szabad királyi várossá válásának 750. évfordulóját. Az ünnep pompája, amely kijárna a városlakóknak, az ide látogatóknak, érthető okok miatt most talán kicsit fakóbb. Ám az Open Art Night sorozat révén sikerül a virtuális világból a való világba helyezni egy ünnepi eseményt.

Az érdeklődőket, az arra járókat megállítja a sokszínűség, a monumentalitás. A lényeg, hogy ez a tárlatsorozat kikerülhetetlenné teszi a művészet értékeivel a találkozást, s így mindenki tudni és érezni fogja, hogy 2021-ben egy várost ünnepelnek, egy város ünnepel.

0
alkotás
0
négyzetméteren
0
hónapon át
0
helyszínen

 © 2022 • Open Art Night • ImpresszumAdatvédelem